Lukas Heijdt

Waar ik voor sta & ga

Ik geloof dat iedereen een passie heeft; iets waar je voor op staat in de ochtend en denkt: “Ik ga niet wachten op de wekker. Ik wil nu starten!” Een passie die je energie geeft. Een passie waarmee je anderen om je heen beweegt en aansteekt. Een passie waarmee je inspireert. Wanneer we leven vanuit deze passie creëren we geluk, niet alleen voor onszelf maar ook voor de mensen om ons heen.

Het is mijn missie om mensen te helpen hun passie te ontdekken en er ten volste naar te leven. Dat doe ik door de mensen om mij heen te ondersteunen in hun zoektocht naar wat ze willen in het leven. Ik help ze obstakels te overwinnen die dat in de weg staan en steun ze bij het behalen van hun persoonlijke doelen door aandacht te geven aan hun groei, zowel persoonlijk als professioneel. Vanuit mijn missie, en passie voor groei, zet ik me met veel plezier in als coach en trainer. Daarnaast help ik organisaties met het realiseren van veranderingen, zodat we niet alleen, maar samen een wereld creëren waarin we naar onze passie kunnen leven.

Achtergrond & specialisatie

Met een bachelor in Biologie en een master in Toegepaste Cognitieve Psychologie heb ik een brede achtergrond in de leer van mensen en hun gedrag. Daarnaast ben op opgeleid tot personal coach en NLP practitioner en werk ik sinds begin 2019 met Insights Discovery. Bij de uitoefening van mijn passie werk ik graag met cognitieve methodieken waarin we samen onderzoeken welke overtuigingen en aannames er op een bepaald onderwerp spelen en wat die met mensen doen. Door dat inzichtelijk te maken en vervolgens te doorbreken creëer ik ruimte om op zoek te gaan naar nieuwe ideeën en gedragsalternatieven. Van daaruit treedt vaak iemands passie vanzelf naar voren!

Ook leuk om te weten

Naast mijn drive voor begeleiding en training haal ik erg veel energie uit vechtsport. Zo heb ik vroeger een hele tijd aan aikido en sportschieten gedaan. Tegenwoordig ben ik vaak te vinden bij Reflex waar ik Krav Maga zelfverdediging doe. Daarnaast hou ik erg van zwemmen en ben ik ook dikwijls te vinden bij een klimwand of in een boulderhal.